PUBLICITATE
Rugaciuni

Rugăciune 7 aprilie – Citește azi Rugăciunea scurtă a Sfântului Caliopie Protectorul celor bolnavi pentru grabnică vindecare și protejarea de boală

PUBLICITATE

Rugăciune 7 aprilie – Azi, Biserica Ortodoxă îl cinstește pe Sfântul Caliopie, protectorul celor bolnavi și vindecătorul de boli grele.

Rugăciunea care se citește azi este de mare ajutor, mai ales că întreaga omenire trece prin clipe foarte grele cauzate de acest virus care se rîspândește din ce în ce mai mult.

Rugăciune 7 aprilie – Iată mai jos și textul rugăciunii care se citește azi!

”Mucenicul Tău, Doamne, Caliopie, întru nevoinţa sa, cununa nestricăciunii a dobândit de la Tine, Dumnezeul nostru; că având puterea Ta, pe chinuitori a învins; zdrobit-a şi ale demonilor neputincioase îndrăzniri. Pentru rugăciunile lui, mântuieşte sufletele noastre, apără-ne de boli și grăbește vindecarea celor bolnavi.

Bine săvârşind lupta, mucenice purtătorule de chinuri şi păzind credinţa, ai primit cununile biruinţei cu bucurie şi acum stai înaintea lui Dumnezeu.

Mai presus de fire, bărbăteşte ai suferit luptele cele de multe feluri, împotrivindu-te prigonitorului, mucenice. Pentru aceasta ai dobândit Liniştea Cea Cerească, bine plutind cu adierile Duhului, strălucite.

Cu Razele Luminii tale cele de Taină, alungă boala ce s-a așternut în trupul meu, ferește-mă de boala văzută și nevăzută, potoleşte viforul cel cumplit al gândurilor mele şi mă îndreptează către Limanurile cele line, ca să te fericesc cu credinţă,

Amin!”

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close