PUBLICITATE
Rugaciuni

Rugăciune 9 aprilie – Citește azi, Rugăciunea scurtă a Sfântului Eupsihie Protectorul, pentru a fi ferit de boală și necazuri mari

PUBLICITATE

Rugăciune 9 aprilie – Azi, Biserica Ortodoxă îl cinstește pe Sfântul Eupsihie Protectorul familii în caz de boală și necazuri mari.

Este o zi sfântă, iar credincioșii pot citi rugăciunea în orice moment al zilei. Este o rugăciune de mare ajutor în caz de boli grave sau necazuri.

Rugăciune 9 aprilie – Iată mai jos și rugăciunea miracol care se citește azi!

”Mucenicul Tău, Doamne, Eupsihie, întru nevoinţa sa, cununa nestricăciunii a dobândit de la Tine, Dumnezeul nostru; că având puterea Ta, pe chinuitori a învins; zdrobit-a şi ale demonilor neputincioase îndrăzniri. Pentru rugăciunile lui, mântuieşte sufletele noastre, apără-ne de boala grea și de necazurile grele care ne înconjoară, Hristoase Dumnezeule.

Cu îndrăznire cântând chinurile tale, Fericite Eupsihie, mă rog ţie, ca unuia ce ai îndrăznire, răpeşte sufletul meu de la tirania bolilor și necazurilor, mucenice.

Gândul tău cu plecarea cea către Dumnezeu s-a lepădat de toate cele desfătătoare ale vieţii şi cu totul frumos s-a arătat, împărăţind asupra patimilor, Sfinte Fericite Eupsihie.

Cu bun curaj săvârşind lupta, ai biruit pe vrăjmaşul cel războinic, mucenice, primind dar de minuni de la Dumnezeu. Cu darul tău, ajută-mă sfinte să scap de boala grea și de necazurile care mă înconjoară, acum și pururea, și-n vecii vecilor,

Amin!”

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close