PUBLICITATE
Rugaciuni

Rugăciune 14 aprilie – Citește azi, Rugăciunea scurtă a Sfântului Pahomie Vindecătorul pentru sănătate și vindecarea de boli grele

PUBLICITATE

Rugăciune 14 aprilie – Azi, Biserica Ortodoxă îl cinstește pe Sfântul Pahomie Vindecătorul familiei aflate în vremuri de grea încercare.

Este o zi de rugăciune, iar rugăciunile rostite în Săptămâna Patimilor sunt cele mai ascultate.

Rugăciune 14 aprilie – Iată mai jos și textul rugăciunii care se rostește azi și care este de mare ajutor pentru vindecare și sănătate!

”Stea mult-luminoasă, răsărită în ținutul Gledinului, ai strălucit ca un semn dumnezeiesc în pământul Moldovei, luminând inimile credincioșilor. Stâlp neclintit al rugăciunii curate, podoabă aleasă a ierarhilor români și ctitor al Schitului Pocrov din lavra Neamțului, Sfinte Ierarhe Pahomie, roagă-te lui Hristos Dumnezeu să se mântuiască sufletele noastre.

Pe iubitorul de nevoințe sihăstrești și ierarhul preaînțelept al Bisericii lui Hristos, pe Pahomie, floarea cea minunată a pământului Gledinului, să-l lăudăm după vrednicie, ca pe cel ce s-a învrednicit, prin harul lui Dumnezeu, a dobândi lucrarea rugăciunii celei curate și a biruit uneltirile vrăjmașilor. Pentru aceasta, într-un glas, cu bucurie să-i cântăm: Bucură-te, Părinte Pahomie, ierarhe preaînțelepte!

Rugându-te neîncetat la icoana făcătoare de minuni a Preasfintei Născătoare de Dumnezeu din Mănăstirea Neamț, ai dobândit de la Preadulcele ei Fiu, Hristos, putere și har, prin care ai îndepărtat din viața ta ispitele și uneltirile vrăjmașilor văzuți și nevăzuți, cântând neîncetat cântarea: Aliluia!

Amin!”

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close