PUBLICITATE
Rugaciuni

Citește azi, Rugăciunea scurtă și Puternică a zilei de luni, pentru vindecarea de boală

PUBLICITATE

Rugăciunea scurtă și Puternică a zilei de luni – Nimic nu este mai puternica decat rugaciunea. Toti crestinii stiu asta. Si mai ales acum, cand suntem cuprinsi de aceasta boala care a patruns si in tara noastra.

Este bine sa nu incetam niciodata sa ne rugam. Rugaciunea nu este doar o rugaminte pe care o avem pentru Dumnezeu, ci adevarata rugaciune e cea in care ii multumim Domnului pentru toate incercarile prin care trecem si pentru toate minunile pe care le face pentru noi.

Rugăciunea scurtă și Puternică a zilei de luni – Iata mai jos rugaciunea de mare ajutor care se citeste azi!

“Preasfanta, Preacurata si Preaminunata Fecioara si Maica a Domnului nostru Iisus Hristos, Te rugam asculta rugaciunea nevrednicilor robi (numele) si vindeca-ne pe noi, pe cei din familiile noastre si pe toti suferinzii din lumea asta bolnava, de bolile grele, de bolile stiute si nestiute de noi.

Fie ca toti crestinii sa Te preamareasca si sa Te preacinsteasca pe Tine, iar noi sa avem tot ajutorul cel bun, sfant si ceresc.

Iti multumim Maica Sfanta pentru vindecare, pentru tot ajutorul Tau, pentru mijlocirea Ta la Preabunul Dumnezeu, ca Tu esti scara la Cerul Sfant, pentru rugaciunile noastre si ajutor nemijlocit in cererile noastre cele indreptatite.

Amin!”

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close