PUBLICITATE
Rugaciuni

Citește Rugăciunea Dumnezeiască de mare ajutor în caz de boală și necazuri

PUBLICITATE

Rugăciunea Dumnezeiască – Omenirea trece prin grea încercare și cu toții dorim ca totul să înceteze. Speranța oricărui credincios a rămas acum în mâinile Domnului și tocmai de aceea înălțăm zi de zi rugăciuni.

Rugăciunea de mai jos este de mare ajutor în caz de boală și necazuri, dacă este rostită cu sufletul curat și cu multă credință.

Rugăciunea Dumnezeiască – Iată mai jos și textul rugăciunii!

” Doamne, Tu, Cel ce ai zis si s-a facut toata faptura, nu intoarce fata Ta de la noi pacatosii ca sa nu vina asupra-ne mania cea groaznica si infricosatoare a durerilor, care este rodul pacatelor noastre, ce in toata ziua, nenumarate, cu nesocotinta le savarsim.

Noi suntem pacatosi, netrebnici si plini de rautate; iar Tu esti izvorul vietii si al milostivirii.

Nu ne lasa, Doamne ! Nu trece rugaciunea noastra a pacatosilor, nici ne rasplati noua dupa nelegiuirile noastre, ci pentru ca nu suntem vrednici a castiga milostivirea prin sarguinta cea de toate zilele, daruieste-ne-o Tu ca un indurat mult-Milostiv.

Doamne, pentru rugaciunile pe care Ți le înălțăm, daruieste-ne noua sanatate si viata ferita de toata rautatea si ne intareste cu Duhul Tau cel stapanitor, ca din adincul inimilor, cu bucurie sa slavim preasfant numele Tau in veci.

Amin.”

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close