PUBLICITATE
Rugaciuni

Rugaciune 6 iulie – Citeste azi Rugaciunea Scurta a Sfantului Sisoe pentru iertare pacate si implinire dorinte

PUBLICITATE

Rugaciune 6 iulie – Azi, Biserica Ortodoxa il cinsteste pe Sfantul Sisoe cel Mare, tamaduitorul familiei. Este o zi importanta in Calendarul Ortodox, zi in care se citeste o rugaciune speciala.

Rugaciunea care se citeste azi este de mare ajutor pentru iertarea pacatelor, implinirea dorintelor si vindecarea de boala.

Rugaciune 6 iulie – Iata mai jos si rugaciunea sfanta care se citeste azi!

“Locuitor pustiului şi înger în trup şi de minuni făcător te-ai arătat, purtătorule de Dumnezeu, părintele nostru Sisoe; cu postul, cu privegherea, cu rugăciunea, cereşti daruri luând, vindeci pe cei bolnavi şi sufletele celor ce aleargă la tine cu credinţă. Slavă Celui Ce ţi-a dat ţie putere; slavă Celui Ce te-a încununat pe tine; Slavă Celui Ce lucrează prin tine tuturor tămăduiri.

Prin rugăciunile tale, părinte, înviază-mă pe mine care sunt omorât de patimi, ca unul ce stai acum cu îndrăznire multă înaintea Vieţii.

Primind, părinte, înăuntrul inimii tale raza cea fără materie cu dragoste ai urmat după Cel Ce te-a chemat, Sfinte Sisoe, părintele nostru.

Cu rugăciunile cele de toată noaptea şi cu stările în picioare de toată ziua curăţindu-ţi sufletul, l-ai făcut pe el locaş Treimii, cuvioase.

Din fapte nicidecum nu este întru mine mântuire, că, umblând pe cărarea cea potrivnică, m-am umplut de întuneric. Dar tu, Ceea ce ne-ai răsărit nouă Lumina Cea din Lumină, luminează-mă şi mă mântuieşte şi nu mă trece cu vederea pe mine, care pier în chip cumplit,

Amin!”

 

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa te intereseze si

Close
Back to top button
Close