PUBLICITATE
Rugaciuni

Citește Rugăciunea scurtă a Maicii Domnului la începutul lunii Mai pentru iertare păcate și împlinirea dorințelor

PUBLICITATE

Rugăciunea scurtă a Maicii Domnului – A început o nouă lună, luna Mai. Este o zi frumoasă de primăvară și pentru asta trebuie să-i mulțumim Lui Dumnezeu și să ne rugăm cu toții ca această perioadă de grea încercare pentru omenire să treacă iar noi și familiile noastre să trecem cu bine de această boală.

Tot azi, este bine să rostim o rugăciune scurtă a Maicii Domnului la început de luna Mai pentru iertarea păcatelor și împlinirea dorințelor imposibile.

Rugăciunea scurtă a Maicii Domnului – Iată mai jos și textul rugăciunii care se citește azi!

”Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea-nevinovata si Maica Dumnezeului nostru.

Ceea ce esti mai cinstita decat heruvimii si mai marita fara de asemanare decat serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu te marim si te cinstim.

Pentru rugaciunile Preacuratei Tale Maici si ale sfintilor parintilor nostri, Doamne Iisuse Hristoase, Fiul Lui Dumnezeu miluieste-ne, iartă-ne păcatele, împlinește dorințele si ne mantuieste pe noi!

Amin.”

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close