PUBLICITATE
Rugaciuni

Rugăciune 10 februarie. Citește azi, Rugăciunea Sfântului Haralambie făcătorul de minuni, pentru tămăduirea de orice boală

PUBLICITATE

Rugăciune 10 februarie. An de an, în data de 10 februarie, Biserica Ortodoxă îl cinstește pe Sfântul Haralambie, cunoscut sub denumirea de Tămăduitorul.

Este o zi importantă pentru credincioși, notată în Calendarul Ortodox cu Cruce Neagră.

A fost unul dintre cei mai mari făcători de minuni și tămăduiri de boli grave pentru cei care îi rosteau cu credință rugăciunile tămăduitoare.

Rugăciune 10 februarie. Iată mai jos una dintre cele mai puternice rugăciuni ale Sfântului Haralambie!

„Sfinte Mucenice Haralambie, primeşte această rugăciune pe care cu umilinţă ți-o aducem şi ne izbăveşte din toate necazurile!

Rugăciune Sfântul Haralambie – Deşi suntem bolnavi și nevrednici milostivirii tale pentru păcatele noastre cele multe şi grele pe care le săvârşim în tot timpul vieţii noastre şi în tot ceasul, totuşi, cunoscând bunătatea ta cea mare pe care ai arătat-o celor ce te cinstesc şi celor ce se pocăiesc cu credinţă întru numele Domnului, îndrăznim cu umilinţă să mărturisim înaintea ta că am greşit.

Fii mijlocitorul nostru către preaputernicul Dumnezeu pentru iertarea păcatelor noastre, pentru izbăvirea noastră de toate bolile şi de toate primejdiile şi pentru întărirea noastră în credinţa cea adevărată.

Amin!”

Citește aici și: ” Importanța semnului CRUCII

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close