PUBLICITATE
Rugaciuni

Rugăciune 28 decembrie. Ziua în care se citește mai marea rugăciune a Sfântului Simon pentru iertarea păcatelor și izbăvirea sufletului

PUBLICITATE

Rugăciune 28 decembrie. Este ziua în care întreaga creștinătate trebuie să citească Rugăciunea Sfântului Simon Izvorâtor de Mir, o rugăciunea de real folos pentru izbăvire și iertare de păcate.

Rugăciune 28 decembrie, Rugăciunea Sfântului Simon Izvorâtorul de Mir!

”Sfinte şi Dreptule Simon, roagă-te lui Dumnezeu pentru noi.

Înălţându-te cu sfinţite fapte, de Dumnezeu grăitorule, ca un stâlp luminos sprijinit în chip vădit de Sfântul Duh te-ai arătat. Pentru aceasta te lăudăm.

Cel Ce a zidit cu mâna pe om Întrupându-Se, de mâinile tale a fost ţinut, sfinţindu-te în chip vădit pe tine; şi cerându-te tu la Viaţa ce va să fie, preafericite, te-ai eliberat.

Pentru că Biserica cea stearpă din păgâni a născut, iar adunarea cea cu mulţi fii a slăbit, Minunatului Dumnezeului nostru să-I strigăm: Sfânt eşti Doamne!

Racla ta izvoreşte credincioşilor tămăduiri şi fericită este pomenirea ta, strălucind mai mult decât soarele şi sufletele tuturor luminând, întunericul duhovnicesc risipind, slujitorule al Tainelor, preasfinţite.

Acum și pururea și în vecii vecilor,

Amin!”

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close