PUBLICITATE
Rugaciuni

Rugăciune 11 februarie. Rostește azi, Rugăciunea scurtă a Sfântului Vlăsie pentru îndepărtarea relelor din casă și la locul de muncă

PUBLICITATE

Rugăciune 11 februarie. În această zi, a unsprezecea a lunii Februarie, Biserica Ortodoxă îl cinstește pe Sfântul Vlăsie, înțeleptul.

Acest sfânt a petrecut toţi anii vieţii sale cu blândă şi dreaptă viaţă, cu dumnezeiască plăcere, fără de prihană, depărtându-se de tot lucrul rău. Cetăţenii din Sevastia Capadociei, văzând cinstita lui viaţă, unii din oamenii cei binecredincioşi s-au sârguit să-l pună episcop şi păştea bine turma lui Hristos.

În acele vremuri în care erau dese prigoniri asupra Bisericii lui Hristos şi mulţi, intrând în nevoinţele pătimirii, se încununau cu cunună mucenicească.

Iată, așadar, rugăciunea Sfântului Vlăsie care se citește azi și care are puterea să îndepărteze orice rău din casa și locul de muncă.

Rugăciune 11 februarie – Rugăciune scurtă folositoare către Sfântul Mucenic Vlasie!

”Nu îmi este nădejde sfinte de nu-mi vei ajuta tu, nu aflu milă de nu-l vei face milostiv mie pe Cel ce te-a sfinţit pe tine.

Rugăciune Sfântul Vlăsie – Nu am lucru bun, ci numai nădejde că tu te rogi pentru mine şi pentru aceea sfinte nădăjduindu-mă spre ruga ta şi milostivirea lui Dumnezeu nu mă voi teme de cei ce caută să-mi facă rău, spre tine Doamne Dumnezeule să vin mereu îmi dă.

Amin!”

Citește aici și :”Rețetar duhovnicesc al Sfântului Efrem pentru 8 boli sufletești

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close