PUBLICITATE
Rugaciuni

Rugăciune 22 martie – Citește azi, Rugăciunea scurtă a Muceniței Drosida, protectoarea familiei în vremuri grele și vindecătoarea de boli

PUBLICITATE

Rugăciune 22 martie – Azi, Biserica Ortodoxă o cinstește pe Sfânta muceniță Drosida, protectoarea familiilor și vindecătoarea de boli grele.

În aceste zile tulburi, nu ne-a mai rămas decât să ne rugăm și să sperăm ca totul va fi bine pentru noi și familiile noastre.

Rugăciune 22 martie – Iată mai jos și textul rugăciunii care se citește azi și care este de mare ajutor familiei în caz de boală și greutăți:

”Auzi-ne pe noi, Muceniță, ca prin rugaciunile noastre sa se reverse harul Tau asupra noastra. Fii milostivă și roagă-L pe Dumnezeu pentru noi și adu-I aminte de porunca Lui, ca sa se inmulteasca neamul crestinesc, să ne fie nouă ocrotitor milostiv, ca sa se pastreze prin puterea Sa ce a randuit.

Pentru că Tu ai facut cu puterea Ta din nimic si ai pus inceput lumii, l-ai facut pe om dupa chipul si asemanarea Ta si ai ajutat toti pacatosii.

Auzi-ne pe noi, Doamne, pe robii Tai care suntem uniti prin dragostea ta si cerem ajutorul Tau, revarsa mila Ta asupra noastra, ca sa ne vedem familiile sanatoase pana pana in neamul al treilea si chiar al patrulea si sa ajungem la mantuire pana la adanci batraneti.

Sa se invredniceasca de Imparatia Cerurilor prin Domnul nostru Iisus Hristos, Caruia I se cuvine toata slava, cinstea si inchinaciunea impreuna cu Tatal si cu Duhul Sfant in vecii vecilor.

Amin.”

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close