PUBLICITATE
Rugaciuni

Citește Rugăciunea Mântuitorului nostru Iisus Hristos pentru izbăvirea de boală

PUBLICITATE

Rugăciunea Mântuitorului nostru Iisus Hristos – Trăim vremuri cum nu am mai văzut, oamenilor le este teamă să mai iasă din case și nimeni în afară de Bunul Dumnezeu nu știe cât va mai dura acest necaz al omenirii.

Nouă, credincioșilor, pe lângă normele de igienă, nu ne-a mai rămas altceva decât să înălțăm rugăciuni pentru ca Bunul Dumnezeu să-ți întoarcă puterea pentru a ne ajuta.

În aceste zile, credincioșii pot rosti rugăciuni, iar una dintre ele este cea de mai jos, este Rugăciunea Mântuitorului nostru Iisus Hristos pentru izbăvirea de boală!

Rugăciunea Mântuitorului nostru Iisus Hristos – Iată și textul!

„Preaputernice şi slăvite Doamne, Iisuse Hris­toase! Tu, Care ai venit în lume să tămăduieşti neputinţele oamenilor, Care nu ai venit să chemi la pocăinţă pe cei drepţi, ci pe cei păcătoşi, şi ai pri­mit moarte pe cruce pentru mântuirea noas­tră!

Din adâncul inimii Te rog să primeşti sme­rita mea nevoinţă şi această mică rugăciune a mea pentru cel încercat de boală! Mântuieşte-l, Doamne, precum ştii, ca un bun şi iubitor de oameni, şi rânduieşte Tu toate spre fo­losul său. Că noi neputincioşi suntem şi nu îl pu­tem ajuta, dacă nu ne vei lumina cu harul Tău.

De e voia Ta, îl poţi pedepsi precum se cade pentru păcatele sale, tămăduindu-l cu ierburile amare ale durerii, ca un Doctor priceput, pre­cum vei vrea.

Dar căzând înaintea Ta, Te rog îndură-Te de robul Tău, potoleşte-i fierbinţeala, alină-i suferinţa, ridică-l din patul durerii. Să îi fie această încercare prin care trece spre îndreptarea vieţii, spre început bun mântuirii şi spre iertarea păcatelor.

Şi dacă îi este de folos să ducă mai departe cru­cea bolii, fie, Doamne, după voia Ta, nu după voia noastră. Dăruieşte-i lui răbdare şi linişte, alungând de la el toată frica şi toată deznădej­dea, ca să nu fie îngenuncheat de durere şi să cârtească sau să cadă în patima mâniei.

Ajută-l, Iubitorule de oameni, ca văzând el mila Ta să cadă la picioarele Tale cu lacrimi de po­căinţă şi de mulţumire, ca să se învredni­cească să audă glasul Tău cel sfânt: „Iertate îţi sunt păcatele!’.

Amin.”

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa te intereseze si

Close
Back to top button
Close