PUBLICITATE
Rugaciuni

Rugăciune 27 aprilie – Citește azi Rugăciunea Scurtă a Sfântului Simeon pentru vindecarea trupului și sufletului

PUBLICITATE

Rugăciune 27 aprilie – Azi, Biserica Ortodoxă îl cinstește pe Sfântul Mucenic Simeon, ruda Domnului. Este o zi importantă în care se citețte o rugăciune la fel de importantă, de mare ajutor în ca z de boală.

Rugăciune 27 aprilie – Iată mai jos și textul rugăciunii care se rostește azi!

”Pe tine rudenia lui Hristos, Sfinte Simeon, ierarh şi mucenic tare, cu sfinţenie te lăudăm, cel ce ai pierdut înşelăciunea şi ai păzit credinţa. Pentru aceasta prăznuind astăzi preasfântă pomenirea ta, dezlegare de păcate și boli luăm prin rugăciunile tale.

Învrednicindu-te, preafericite, a fi rudă după trup Celui Ce cu Trupul S-a sărăcit din milostivire, te-ai îmbogăţit cu harul vindecării.

Cu plecarea către Dumnezeu îndumnezeindu-te, ierarhe, cu totul te-ai făcut în chip Dumnezeiesc, strălucind cu luminile muceniciei, Sfinte Preasfinţite Mucenice şi Ierarhe Simeon.

Cu veşmintele ierarhiei te-ai împodobit şi cu frumuseţile muceniciei te-ai înfrumuseţat şi cu mărire înaintea lui Dumnezeu stând, străluceşti luminându-te cu Lumina Preasfintei Treimi.

Pentru aceea te rugăm, Sfinte Ierarhe Simeon, ca pe cel ce ai îndrăznire la Dumnezeu, roagă-te pentru cei ce cu credinţă te cinstesc pe tine. să ne dea Bunul Dumezeu sănătate și să aducă vindecare trupului și sufletului nostru.

Amin!”

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close