PUBLICITATE
Calendar OrtodoxRugaciuni

Rugăciune 15 ianuarie. Rugăciunea către Sf. Pavel Tebeul, purtătorul de Dumnezeu, curăță păcatele și limpezește mințile

PUBLICITATE

Rugăciune 15 ianuarie. Biserica Ortodoxă cinstește azi, 15 ianuarie, pe Sf. Cuvios Pavel Tebeul purtătorul de Dumnezeu. Este zi de post și de rugăciune totodată.

Rugăciune 15 ianuarie. Rugăciunea către Cuviosul Pavel Tebeul se citește cu voce tare și din inimă. Curăță păcate și limpezește mințile!

Rugăciune Sf Pavel Tebeul. ”Locuitorul pustiului, înger în trup şi de minuni făcător te-ai arătat, purtătorule de Dumnezeu, Părintele nostru Pavel.

Rugăciune Sf Pavel Tebeul. Cu postul, cu privegherea şi prin rugăciune primind daruri cereşti, tămăduieşti pe cei bolnavi şi sufletele celor ce aleargă la tine cu credinţă.Slavă Celui Ce ţi-a dat ţie putere; Slavă Celui Ce te-a încununat pe tine; Slavă Celui Ce lucrează prin tine tuturor tămăduiri.

Rugăciune Sf Pavel Tebeul. Adunându-ne, credincioşilor, să cinstim cu cântări, după datorie, pe Sfântul Pavel, purtătorul de Dumnezeu, ca pe o podoabă a sihaştrilor.Rugându-ne, strigăm Ţie, Doamne: mântuieşte-ne pe noi, că Tu eşti Dumnezeul nostru şi în afară de Tine, pe altul nu ştim.

Rugăciune Sf Pavel Tebeul. Săvârşind trecerea cea secetoasă a vieţii, purtătorule de Dumnezeu, ai cufundat pe vrăjmaşii cei netrupeşti cu căinţa lacrimilor tale, Cuvioase Pavel, Părintele nostru; şi primind har de minuni, roagă-te neîncetat pentru noi.

Amin.”

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close