PUBLICITATE
Rugaciuni

Rugăciune 16 martie. Citește azi Rugăciunea scurtă a Sfântului Sabin Tămăduitorul pentru ajutor în caz de boală și necazuri

PUBLICITATE

Rugăciune 16 martie – Azi, Biserica Ortodoxă îl cinstește cu evlavie pe Sfântul Mucenic Sabin Tămăduitorul, prilej cu care este de mare ajutor a se citi o rugăciune puternică ce ajută credinciosul și familia lui.

Rugăciunea se citește pe tot parcursul zilei fiind de mare ajutor în caz de boală și necazuri.

Rugăciune 16 martie – Iată mai jos și textul rugăciunii!

”Mucenicul Tău, Doamne, Sabin, întru nevoinţa sa, cununa nestricăciunii a dobândit de la Tine, Dumnezeul nostru; că având puterea Ta, pe chinuitori a învins; zdrobit-a şi ale demonilor neputincioase îndrăzniri. Pentru rugăciunile lui, mântuieşte sufletele noastre, Hristoase Dumnezeule.

Sfinte Mucenice Sabin, te rugăm ascultă rugăciunea nevrednicilor robi (numele) şi vindecă-ne pe noi, pe cei din familiile noastre şi pe toţi suferinzii din lumea asta bolnavă, de bolile grele, de bolile ştiute şi neştiute de noi.

Fie ca toţi creştinii să Te preamărească şi să Te preacinstească pe Tine, iar noi să avem tot ajutorul cel bun, sfânt şi ceresc.

Îţi mulţumim Mucenice pentru vindecare, pentru tot ajutorul Tău, pentru mijlocirea Ta la Preabunul Dumnezeu, că Tu eşti scară la Cerul Sfânt, pentru rugăciunile noastre şi ajutor nemijlocit în cererile noastre cele îndreptăţite.

Amin!”

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close