PUBLICITATE
Rugaciuni

Rugăciune puternică la Dumnezeu pentru sănătate și vindecare

PUBLICITATE

Rugăciune puternică la Dumnezeu – Rugăciuni pentru sănătate poate rosti oricine atunci când se află în impas, sau când se află la căpătâiul cuiva drag bolnav, iar în aceste zile, în care toți suntem încercați de acest virus periculos, rugăciunea de mai jos poate face miracole.

Rugăciune puternică la Dumnezeu – Iată mai jos una dintre cele mai cunoscte și eficiente rugăciuni pentru sănătate!

„Fie ca Dumnezeu, Domnul nostru să-mi dea harul de a vedea cu lumina clară a credinței. Că El este întotdeauna de partea mea, ca un Tată iubitor. Și niciodată nu mă va abandona. Să mă ajute să înțeleg că El este Dragostea. Și că îmi dorește binele mai mult decât oricine din lume. Și să mă ajute să am încredere în Medicul divin, Isus Cristos. Care îmi poate da sănătatea corpului și liniște sufletească. Dacă aceasta este voința Sa sfântă.

Fie ca ajutat de harul Duhului Sfânt, să crească în mine, zi de zi, credința în rugăciune. Cu convingerea că Dumnezeu mă ascultă mereu. El care ascultă rugăciunile smerite și stăruitoare ale fiilor lui. Și care niciodată nu ne lasă fără harurile cele mai trebuincioase pentru sfințirea și mântuirea noastră. Atunci când îi cer lui Isus vindecarea, să fiu încredinţat că, dacă este spre binele meu, mi-o va dărui.

Ia-mă în grija Ta, Doamne!

Fie ca Dumnezeu să-mi acorde harul de a mă bucura de minunea veseliei creștine, pe care Isus ne-o dă, ca rod al Duhului Sfânt. Atunci când îmbrățișăm durerile, bolile și necazurile acestei vieți cu un abandon total în brațele lui Dumnezeu, Tatăl nostru. Și să mă ajute să înțeleg că bucuria vine din iubire, iar iubirea devine autentică – la fel ca aurul purificat prin foc – în mijlocul încercărilor și al Crucii.

Fie ca Domnul Dumnezeul nostru să mă învețe să văd durerea, suferința și boala, nu ca o pedeapsă, ci ca o participare sfântă la Crucea lui Cristos. Astfel încât să știu să iubesc Crucea așa cum a iubit-o El. Și să învăț s-o îmbrățișez și s-o ofer lui Dumnezeu fără revoltă sau plânset. Și ca, în același timp, să nu încetez a mă ruga cerând Domnului, cu credință, – întotdeauna supusă Voinţei sale – harul vindecării mele. Amin!’

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close