PUBLICITATE
Rugaciuni

Rugăciune 15 martie – Citește azi Rugăciunea scurtă a Sfântului Agapie Vindecătorul, pentru a fi ferit de boală tu și familia ta

PUBLICITATE

Rugăciune 15 martie – Azi, Biserica Ortodoxă îl cinstește pe Sfântul Agapie Vindecătorul prilej cu care orice credincios poate rosti o rugăciune de mare ajutor la vreme de boală.

Rugăciune 15 martie – Iată mai jos rugăciunea puternică ce se citește azi!

”Bucurându-ma de dumnezeiasca marire la care te-ai înaltat, o, Sfinte Agapie, îndraznesc sa alerg la ajutorul tau pentru tamaduire.

Stiu, Mucenice, ca încercarile vin din rânduiala lui Dumnezeu. Stiu ca prin boala trupului, sufletul se curateste, si ca rabdarea este rasplatita de Dumnezeu. Dar de multe ori norii negri ai deznadejdii îmi tulbura mintea si ma departeaza de rugaciune.

De aceea dar, o, Sfinte, gasesc alinare în cugetarea la vindecarile tale minunate. Tu ai tamaduit multimea de copii spre bucuria parintilor lor. Tu ai îndreptat spatele batrânei gârbove, tu ai dat sanatate femeii bolnave, spre bucuria copiilor ei.

Stiind grabnica ta mijlocire, te rog, o, Sfinte Agapie, ia viata mea în mâinile tale si mijloceste precum stii mîntuirea mea.

Daca voia Domnului este sa duc cu rabdare crucea bolii, da-mi putere si ajuta-ma sa nu cârtesc din cauza neputintelor. Dar daca Bunul Dumnezeu se va milostivi de mine pentru rugaciunile tale, atunci sa ma tamaduiesti fara sovaiala, noule doctor fara-de-arginti, ca vazând aceasta sa-ti multumesc tie si sa-l laud în vecii vecilor pe Doctorul sufletelor si al trupurilor, prin cântarea: Aliluia!

Amin!”

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa te intereseze si

Close
Back to top button
Close