PUBLICITATE
Rugaciuni

Rugăciune 1 mai – Citește azi Rugăciunea scurtă a Sfântului Proroc Ieremia pentru iertarea păcatelor și vindecare grabnică

PUBLICITATE

Rugăciune 1 mai – Azi, în prima zi a lunii mai, întreaga creștinătate îl cinstește pe Sfântul Prooroc Ieremia, protectorul familiei în vremuri de grea încercare.

Este o zi importantă, iar rugăciunea care se rostește azi, este de mare ajutor pentru iertarea păcatelor și vindecare grabnică.

Rugăciune 1 mai – Iată mai jos și textul rugăciunii miracol!

”A prorocului Tău, Doamne, Ieremia pomenire prăznuind, printr-însul Te rugăm, mântuieşte sufletele noastre și adu-ne vindecare trupului și sufletului.

Cel ce are mai înainte cunoştinţa tuturor, mai înainte văzând mişcările cugetului tău, o Ieremia descoperitorule de cele dumnezeieşti, te-a făcut pe tine îndreptător poporului.

Arătându-te mai iertător decât toţi prorocii, preafericite de Dumnezeu cuprinsule, învredniceşte-mă de iertare, pe mine care sunt întunecat de multe patimi.

Precum ţi-ai lărgit gura sufletului, duhovniceşte din destul ai tras luminarea şi harul, purtătorulede Dumnezeu, şi îndestulându-te după împărtăşire, ai dat din strălucire tuturor celor ce au poftit, o prorocule.

Pe toţi cei ce laudă pomenirea ta, preafericite Ieremia, învredniceşte-i a se lumina cu raza cea purtătoare de lumină, de care acum te îndulceşti.Cei ce suntem încredinţaţi de preacurată naşterea ta, Fecioară de Dumnezeu Născătoare, te rugăm să ne izbăvim de primejdii și boli,

Amin!”

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa te intereseze si

Close
Back to top button
Close