PUBLICITATE
Rugaciuni

Rugăciune 7 martie – Citește azi, în Sâmbăta Sfântului Teodor, Rugăciunea care limpezește mintea și sufletul

PUBLICITATE

Rugăciune 7 martie – În calendarul ortodox, azi este o zi importantă pentru credincioși. Este ziua în care se sărbătorește Sâmbăta Sfântului Teodor.

Este o zi deosebită în care se citește o rugăciune specială de mare ajutor în limpezirea minții și a sufletului.

Rugăciune 7 martie – Iată mai jos și textul rugăciunii:

”Mari sunt faptele credinţei! în izvorul văpăii că într-o apă de odihnă Sfântul Mucenic Teodor s-a bucurat. Că în foc cu totul fiind ars, că o pâine plăcută Preasfintei Treimi s-a adus. Pentru rugăciunile lui, Hristoase Dumnezeule, mântuieşte sufletele noastre.

Sfinte Mare Mucenice Teodor Tiron, roagă-te lui Dumnezeu pentru noi. Luptând până la capăt, mucenice al lui Hristos, lupta cea Dumnezeiască şi călătoria săvârşind-o, păzind credinţă, ai aflat cununa Dumnezeiestii Dreptăţi.

Rugăciune 7 martie – Sfinte Mare Mucenice Teodor Tiron, roagă-te lui Dumnezeu pentru noi. Făcându-te dănţuitor ceresc împreună cu cei fără de trupuri, mărite, izbăveşte de primejdii şi de necazuri pe cei de pe pământ, care te cheamă într-ajutor.

Sfinte Mare Mucenice Teodor Tiron, roagă-te lui Dumnezeu pentru noi. Cu rugăciunile tale scapă-mă de necazul care mă cuprinde, mucenice al lui Hristos, netezindu-mi toată calea cea aspră a vieţii.

Amin!”

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close