PUBLICITATE
Rugaciuni

Citește Rugăciunea scurtă de Protecție Dumnezeiască pentru a fi ferit de rele și boală

PUBLICITATE

Rugăciunea scurtă de Protecție Dumnezeiască – În aceste zile tulburi, când nu știm încotro se va îndrepta omenirea, nu ne-a mai rămas decât să ne rugăm și să avem speranța că vom trece cu bine de aceste vremuri.

Rostind rugăciuni, simți pe Dumnezeu mai aproape de tine , iar mintea și sufletul tău vor fi mult mai curate!

Rugăciunea scurtă de Protecție Dumnezeiască – Rugăciunea de mai jos este de protecție, te ferește de rele și boală, Iată și textul rugăciunii!

”Doamne, dă-mi să întâmpin cu liniște sufletească tot ce-mi va aduce ziua care începe. Dă-mi să mă predau cu totul voii Tale sfinte.

În fiecare ceas al acestei zile povățuiește-mă în toate și ajută-mă. Chiar dacă aș primi necazuri și nenorociri în timpul zilei, învață-mă să le primesc cu sufletul liniștit și cu credință tare, că în toate este voia Ta cea sfântă.

În toate faptele și cuvintele mele, Tu călăuzește-mi gândurile și simțămintele. În toate întâmplările neașteptate, nu mă lăsa să uit că totul vine de la Tine. Învață-mă să fiu deschis și înțelept cu toți frații mei, pe nimeni amărând, pe nimeni întristând.

Doamne, dă-mi puterea să port osteneala zilei de astăzi și toate întâmplările din vremea ei. Călăuzește-mi voia și învață-mă să mă rog, să nădăjduiesc, să cred, să iubesc, să rabd și să iert.

Amin!”

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close