PUBLICITATE
Rugaciuni

Citește Rugăciunea scurtă către Sfânta Muceniță Filofteia la vreme de boală pentru vindecare

PUBLICITATE

Rugăciunea scurtă către Sfânta Muceniță Filofteia – Trăim vremuri grele, vremuri cu mari încercări pentru fiecare. Cu toții poate avem pe cineva drag sau poate vreun prieten sau prietenă care să fie afectat de această boală care a acaparat întreaga lume.

În aceste vremuri, este bine să ne unim cu toții rugăciunile pentru ca Dumnezeu să ne întindă o mână de ajutor.

Rugăciunea scurtă către Sfânta Muceniță Filofteia – Rugăciunea de mai jos, este un de mare ajutor în vremuri de boală, aduce vindecarea și protejează pe cel sănătos!

”Sfântă Mare Muceniță a lui Hristos, Filoftee, ne rugăm ție cu genunchii plecați și cu lacrimi fierbinți. Adu-ți aminte de neputința firii omenești, care cuprinde și împresoară pe tot muritorul, de la naștere, întocmai ca mrejele păianjenului.

Întru aceste mreji fiind căzuți și noi, smeriții, și nepu­tând scăpa de ele fără ajutorul lui Dum­ne­zeu, te rugăm pe tine să ne fii mijlo­citoare către Dânsul. Că El Însuși te-a preamărit și te-a trimis în această țară, ca s-o aperi și s-o păzești de toate răutățile.

Așa, Sfântă mare muceniță a lui Hristos, Filoftee, milostivește-te spre lacrimile bătrânilor, spre suspinele mai­cilor, spre cererile pruncilor și spre noi, care cădem cu genunchii ple­cați și cerem, prin rugăciunile tale cele sfinte, ajutor și mântuire din supă­rările ce ne cuprind.

Căci știm, Sfântă Muceniță, că pentru păcatele noas­tre pătimim aces­tea toate, adică: boli, să­răcire, pri­goniri de la vrăjmași, ne­ploaie la vreme și alte asemenea rele. Pentru aceasta cădem la milos­ti­vi­rea ta, ca să nu păti­mească și cei nevinovați din pricina noastră.

Fie-ți milă și roagă-te lui Dum­ne­zeu pentru noi, ca să strigăm ție: bu­cură-te fe­cioară, Mare Muceniță Fi­loftee.

Amin!”

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close