PUBLICITATE
Rugaciuni

Rugăciune 3 februarie – Rostește azi Rugăciunea Primitorului de Dumnezeu Simeon pentru iertare păcate și limpezirea minții

PUBLICITATE

Rugăciune 3 februarie – Astăzi să lăudăm cu toţii, duhovniceşte dănţuind, pe Simeon primitorul de Dumnezeu şi împreună cu dânsul pe Ana cea înţeleaptă, ca pe cei ce au fost prooroci ai lui Dumnezeu, şi L-au văzut pe Dânsul Prunc făcut pentru noi.

Rugăciune 3 februarie – Iată mai jos rugăciunea puternică ce se citește azi, 3 februarie, pentru iertarea păcatelor și limpezirea minții!

”O, preafericiților, plăcuților lui Dumnezeu, sfinților Simeon și Ana, care stați înaintea prestolului Sfintei Treimi și va bucurați de fericirea cea negrăită!

Iată acum, în ziua serbării voastre cea de obște, frații voștri cei mai mici, care aducem vouă aceste cântări de laudă și prin mijlocirea voastră cerem milă și iertare de păcate de la preabunul Dumnezeu.

Că știm bine că toate câte voiți puteți cere de la Dânsul. Deci cu smerenie ne rugăm vouă ca să rugați pe Stăpânul cel milostiv să ne dea nouă duhul râvnirii voastre, spre paza sfintelor Lui porunci, ca, mergând pe urma voastră, să putem cu bună cucernicie și fără prihană să săvârșim călătoria vieții celei pământești, învrednicindu-ne întru pocaință a ajunge la locașurile raiului cele preaslăvite și acolo împreună cu voi să preaslăvim pe Tatăl și pe Fiul și pe Duhul Sfânt, în vecii vecilor.

Amin.”

Citește aici și — ”Rugăciunea puternică a mamei, mult mai puternică decat a preotului!”

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close