PUBLICITATE
Rugaciuni

Rugăciune 27 martie – Citește azi Rugăciunea scurtă la Sfânta Muceniță Motroana din Tesalonic protectoarea familiei la vreme de boală și necazuri

PUBLICITATE

Rugăciune 27 martie – Azi, Biserica Ortodoxă o cinstește pe Sfânta Muceniță Matroana din Tesalonic, protectoarea familiei la vreme de boală și necazuri.

Este ziua în care orice credincios poate citi o rugăciune de mare ajutor în caz de boală și necazuri.

Rugăciune 27 martie – Iată mai jos și textul rugăciunii miracol!

” Mieluşeaua Ta, Iisuse, Matroana, strigă cu glas mare: pe Tine, Mirele meu, te iubesc și pe Tine căutându-Te mă chinuiesc și împreună mă răstignesc și împreună mă îngrop cu Botezul Tău; și pătimesc pentru Tine, ca să împărățesc întru Tine; și mor pentru tine, ca să viez pentru Tine; ci, ca o jertfă fără de prihană, primește-mă pe mine ceea ce cu dragoste mă jertfesc Ție. Pentru rugăciunile ei, ca un Milostiv, mântuiește sufletele noastre.

Cu Putere Dumnezeiască fiind întărită, Sfântă Muceniţă Matroana, ai scăpat acum din robia stăpânei celei amarnice; căci ai dobândit cuget neînduplecat, slujind nu­mai lui Hristos.

Sosit-a luminoasă prăznuire, iubitorilor de sărbătoare. Po­menirea cea mărită a pătimitoarei lui Hristos, Sfânta Muceniţă Matroana, care înveseleşte toate, luminează cu razele minunilor în lume şi aduce oa­menilor vindecare și putere să treacă de greutăți. Cu rugăciunile ei, Mântuito­rule, mântuieşte lumea Ta.

Amin!”

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close