PUBLICITATE
Rugaciuni

Este cea mai puternică rugăciune după „Tatăl nostru”! Face adevărate minuni, rostește-o chiar de astăzi

PUBLICITATE

Iată care este cea mai puternică rugăciune pe care o poți rosti în fiecare zi. Toți cei care o rostesc au parte de multe bucurii.

Părintele Cleopa a dezvăluit care este cea mai puternică rugăciune în afară de „Tatăl nostru” pe care o putem rosti ori de câte ori avem nevoie.

Părintele le-a dezvăluit credincioșilor care este cea mai puternică rugăciune, imediat după rugăciunea pe care însuși Iisus Hristos a rostit-o, „Tatăl nostru”. Părintele Cleopa ne sfătuiește să rostim mereu această rugăciune, în vremurile grele, dar și în vremurile bune ale vieții noastre.

Cine poate rosti rugăciunea inimii, potrivit Părintelui Cleopa

Acesta le spunea celor care îi călcau pragul în căutarea liniștii sufletești să o rostească mereu pentru ca binele să intre în viața lor. Și pentru că astăzi este miercuri, dar și zi de post, cel mai bine ar fi să ții și post când rostești această rugăciune puternică.

„Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieşte-mă pe mine, păcătosul!”, așa sună rugăciunea inimii care te ferește de necazuri și supărări.

În varianta mai lungă, rugăciunea inimii sună așa: „Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, pentru rugăciunile Preacuratei Maicii Tale şi ale tuturor sfinţilor, miluieşte-mă pe mine, păcătosul!”

„Aceasta este o rugăciune scurtă, dar are mare putere. Este bine s-o repeţi şi în tren, în mașină şi pe drum şi acasă, până ce adormi seara. Dacă ai numele lui Iisus Hristos, nu mai ai năluciri prin somn şi supărări şi visuri urâte, pentru că nu se poate apropia satana de locul acela unde se pomeneşte numele Mântuitorului cu toată inima, cu toată dragostea”, le spunea părintele Cleopa tuturor celor care căutau ajutor divin, potrivit ortodoxia.me.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close