PUBLICITATE
Rugaciuni

Citește Rugăciunea de seara a celor 9 Joi pentru împlinirea dorințelor imposibile

PUBLICITATE

Rugăciunea de seară a celor 9 joi este foarte puternică, chiar dacă ziua de joi nu are o însemnătate aparte în ritualurile de rugăciune creștine, cu excepția Joii Mari, din Săptămâna Patimilor.

Există totuși această rugăciune de seară care se face Joia, destul de răspândită printre superstițioși. Se crede că Rugăciunea de seară a celor 9 joi ar face minuni.

Pentru a face rugăciunea, ai nevoie de câte 3 lumânări din ceară curată pentru fiecare joi (în total 27). După ce se aprind 3 lumânări, se rostește rugăciunea, în fiecare joi seara, la aceeași oră.

Citește și Rugăciunea în 4 trepte chiar înainte de culcare. Are efect imediat

Rugăciunea de seară a celor 9 joi – Iată mai jos rugăciunea miracol!

„Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu Tatăl, Care în ziua de joi ai luat Cina cea de pe urmă, cu ucenicii Tăi.

Care cu mare umilinţă ai spălat picioarele lor şi ale ucenicului care Te-a vândut! Apoi, luând pâine şi vin în mâinile Tale sfinte, le-ai binecuvântat cu puterea Ta dumnezeiască. Le-ai făcut însuşi Trupul şi Sângele Tău. Cu care i-ai împărtăşit zicând:

Luaţi, mâncaţi şi beţi, că acestea sunt Trupul şi Sângele Meu, pentru ca să se ierte păcatele voastre’. Cela ce tot în ziua aceasta Te-ai înălţat la cer şi ai şezut de-a dreapta lui Dumnezeu, Tatălui Tău, să împărăţesti împreună cu El în veci, ca Unul-Născut Fiul Său preaiubit.

Rogu-Te deci, pentru rugăciunile ucenicilor Tăi, iartă păcatele noastre, ale tuturor, ale celor vii şi ale celor răposaţi. Dă-mi, Doamne, lacrimi fierbinţi, ca să-mi plâng păcatele.

Darul Tau cel curăţitor, care a spălat picioarele ucenicilor Tăi, să spele şi să curăţească inima şi sufletul meu, ca aşa, cu vrednicie, cu curăţie şi cu umilinţă să mă împărtăşesc cu Sfintele Tale Taine, acum şi în timpul morţii mele.

Iar în ora despărţirii mele, cu bucurie să se suie sufletul meu la Tine, fără de nicio frică, întrebare sau împiedicare să trec vămile văzduhului, intrând în mărirea Ta cea cerească.

Ajută-mi, Doamne (aici se rostește dorința), ca să Te măresc în veci, să mă închin numelui Tău sfânt.

Amin.”

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close