PUBLICITATE
Rugaciuni

Rugăciune 25 ianuarie. Repetă azi Rugăciunea Sfântului Grigorie pentru liniștire sufletească

PUBLICITATE

Rugăciune 25 ianuarie. Sfântul Ierarh Grigorie este prăznuit pe data de 25 ianuarie, aceasta fiind o zi foarte importantă pentru credincioși.Tradiția populară spune că pe 25 ianuarie nimeni nu trebuie să se certe sau să blesteme și asta pentru că toate lucrurile rele se pot întoarce împotriva persoanei care le-a gândit, potrivit huff.ro.

În plus, în această zi de sărbătoare ar trebui să ne îndreptăm atenția către familie și să ne rugăm pentru toți cei dragi. Astfel, în această zi este bine ca fiecare credincios să rostească rugăciunea către Sfântul Ierarh Grigorie, aceasta fiind foarte puternică și având puterea de a aduce liniștea în sufletul persoanelor greu încercate.

Rugăciune 25 ianuarie.Iată rugăciunea care se citește azi:

Cu evlavie ai învăţat că Duhul și Cuvântul sunt deopotrivă cu Tatăl, cu Bunătatea şi cu Împărăţia. Ai cunoscut că potrivirea şi unirea este cu fiinţa şi cu firea.

Pentru aceasta bucurându-te ai strigat. Binecuvântat fie Domnul şi să-L preaînălțăm întru toţi vecii. De mărirea îngerească te-ai învrednicit.

Rugaciunea Sfțntului Grigorie. Că ai strălucit lumii ca un înger, curăţindu-ţi cu grijă sufletul, trupul şi gândirea, pentru Sfânta Treime. Căreia acum cânţi, veselindu-te.

Rugaciunea Sfțntului Grigorie. Deschizându-ţi gura, cu cuvântul lui Dumnezeu ai vărsat înţelepciune. Propovă­duitorul Luminii, cugetare Dumnezeiască lumii ai semănat.

Fericite de Dumnezeu cuvântătorule, Sfinte Părinte Grigorie, roagă-te lui Hristos Dumnezeu să dăruiască iertare de greşeli celor ce cu dragoste prăznuiesc sfântă pomenirea ta.

Sfinte Grigorie, roagă-te lui Dumnezeu pentru noi!

Amin!”

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close