PUBLICITATE
Rugaciuni

Rugăciune 21 februarie – Rostește azi Rugăciunea scurtă a Sfântului Timotei pentru a scoate sufletul din păcat

PUBLICITATE

Rugăciune 21 februarie – În ceastă zi sfântă, Biserica Ortodoxă îl cinstește cu evlavie pe Sfântul Timotei, tămăduitorul de suflete.

Este o zi de rugăciune, cu o încărcătură spirituală deosebită, motiv pentru care este cel mai bine să ne rugăm pentru iertarea păcatelor.

Rugăciune 21 februarie – Iată mai jos și textul rugăciunii care te curăță de păcate!

Dumnezeul părinţilor noştri, Care Te porţi pururea cu noi după blândeţile Tale, nu depărta mila Ta de la noi, ci, pentru rugăciunile părinţilor noştri, îndreptează viaţa noastră în pace.

Pe tine steaua cea înţelegătoare, care ai strălucit plin de lumină, părinte, cu înălţimea înfrânării şi ai luminat inimile credincioşilor, pururea te lăudăm, Fericite Timotei.

Neprihănit te-ai arătat cu adevărat Celui Ce ţi-a zidit sufletul şi trupul tău, Cuvioase părinte al nostru Timotei. Pentru aceasta te şi veseleşti împreună cu fecioarele cele înţelepte; şi cu credinţă dănţuieşti împreună cu cuvioşii părinţi; iar nouă te-ai arătat izvorâtor de minuni.

Urmând cuvintele celor grăite ţie, neamuri şi neamuri te vom ferici, cea pururea Fericită; că tu ai născut pe Dumnezeu Cel cu adevărat Fericit, Preacurată Fecioară, Cel Ce cu adevărat face fericiţi pe toţi cei ce-I slujesc Lui.

Citește aici și : Rugăciunea de duminică făcătoare de minuni!

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close