PUBLICITATE
Rugaciuni

Citește Rugăciunea în 4 trepte chiar înainte de culcare. Are efect imediat

PUBLICITATE

Rugăciunea în 4 trepte – Rugăciunea este felul nostru de a intra în legătură cu Dumnezeu, prin care ne arătăm credință, nădejdea și dragostea noastră, ne învață Sfinții Părinți.

Știm cu toți că Rugăciunile sunt de mai multe feluri însă mai jos poți citi Rugăciunea în 4 trepe pentru împlinirea dorințelor imposibile.

Rugăciunea în 4 trepte – Iată textul și cum trebuie citită:

I – Doamne, îţi mulţumesc şi te binecuvântez pentru că astăzi…” şi spui ce motive ai să-i mulţumești şi să-l binecuvântezi pe Dumnezeu pentru ziua respectivă, încheind cu „Amin!”.

II „Doamne, ajută-mă să iert cum ierţi Tu, vino Tu în mine şi iartă pe…” şi îi spui pe cei pe care îi ai a-i ierta pentru ziua respectivă, care ți-au greşit ție și familiei tale în ziua respectivă, încheind cu „Amin!”.

Rugăciunea în 4 trepte – III „Doamne, iartă-mă pe mine pentru că…” și spui ce crezi că ai greșit cu fapta sau cu gândul și de-abia după aceea zici așa: „Și pentru astea iartă-mă, Doamne, pe mine așa cum și eu iert greșiților mei pentru că aşa ne înveți Tu, Doamne Dumnezeul nostru, în rugăciunea de căpătâi «Tatăl nostru». Amin!”.

IV „Doamne ajută-mă, că mâine vreau să…”, şi aici, la ultima treaptă spre iertarea lui Dumnezeu, spui ce dorinţe noi ai pentru ziua ce urmează.

Citește aici și: Rugăciunea mamei, mult mai puternică decât a preotului!

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close