PUBLICITATE
Rugaciuni

Citește Rugăciunea de Marți, grabnic ajutătoare în depașirea necazurilor grele

PUBLICITATE

Rugăciunea de Marți – Rugăciunea pentru ziua de marți este grabnic ajutătoare. Dă curaj și încredere pentru a depăși orice obstacol și te ajută să treci peste necazurile grele ale vieții.

Rugăciunea pentru ziua de marți este dedicată acestei zile din săptămână. Și se poate rosti la orice oră, oricând.

Rugăciunea de Marți – Iată mai jos și textul rugăciunii:

„Doamne, Dumnezeul meu, osândit stau înaintea feței Tale sfinte. Și-mi mărturisesc nevrednicia, neputința și sărăcia. Pentru aceasta mă rog Ție. O, izvor dulce, noianul îndurării, deschide stavilele cerului! Și plouă asupra mea bunătățile îndurării Tale.

Pentru ca să pot scoate lacrimi, să plâng, să spăl și să curățesc sufletul meu de întinăciunea păcatelor, cu căință.

Și ca sa-mi dai acest dar, Stăpâne, pun mijlocitor pe Înaintemergătorul Ioan. Către care zic:

O, invatatorule al pocainței, mărite Prooroc! Tu esti mai mare decat toti proorocii. Precum Însuși Fiul lui Dumnezeu te-a numit in Sfanta Evanghelie.

Tu ai aratat poporului pe Stapanul Hristos. Tu L-ai botezat in Iordan și ai văzut cerurile deschizându-se. Tu ai auzit glasul Părintelui ceresc și ai văzut pe Duhul Sfânt ca un porumbel pogorându-se peste El.

Rogu-te, ajuta-mi cu mijlocirea ta, tu care stai in cer inaintea Judecatorului vesnic. Și fa-L sa se indure de mine, caci ai multa indrazneala la iubirea Lui.

Roaga-te inca si pentru toata lumea, ca Dumnezeu sa dea ajutor crestinilor, si celor vii si celor adormiti, sa-i odihneasca in necazurile cele multe, sa le dea toate cele de trebuinta si sa-i invredniceasca Imparatiei Sale.

Amin.”

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close