PUBLICITATE
Rugaciuni

Rugăciune 5 februarie. Rugăciunea la Sfânta Muceniță Agata vindecă bolile nemiloase ale femeilor

PUBLICITATE

Rugăciune 5 februarie – În această zi sfântă, Biserica Ortodoxă o cinstește pe Sfânta Muceniță Agata, protectoarea femeilor aflate în dificultate. Este ziua în care toate femeile credincioase trebuie să citească o rugăciune specială care le va aduce sănătate fiind de mare ajutor în tămăduirea bolilor nemiloase la femei.

Rugăciune 5 februarie – Iată mai jos și textul rugăciunii:

”Mieluşeaua Ta, Iisuse, Agata, strigă cu glas mare: pe Tine, Mirele meu, te iubesc și pe Tine căutându-Te mă chinuiesc și împreună mă răstignesc și împreună mă îngrop cu Botezul Tău; și pătimesc pentru Tine, ca să împărățesc întru Tine.

Și mor pentru tine, ca să viez pentru Tine; ci, ca o jertfă fără de prihană, primește-mă pe mine ceea ce cu dragoste mă jertfesc Ție. Pentru rugăciunile ei, ca un Milostiv, mântuiește sufletele noastre.

Sfânta Muceniţă Agata, floarea şi lauda luminată şi înveselitoare a Dumnezeieştilor mucenici, răutatea sufletului meu tămăduind, împodobeşte-l, muceniţă.

Cu bunătăţi pline de roadă te-ai luminat pe tine, Sfântă Agata şi muceniţă te-ai numit, neţinând seamă de cele vremelnice şi iubind Împărăţia lui Dumnezeu.

Mireasă a lui Dumnezeu, Preacurată, roagă pe Dumnezeu pe Care L-ai născut să fie mântuiţi cei ce te laudă pe tine de supărări şi de primejdii, de patimi şi de nevoi, Preafericită.

Așa să ne ajute Dumnezeu,

Amin!”

Citește și : ”Rugăciunea de Început de An care spală păcatele și face miracole

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close