PUBLICITATE
RugaciuniSarbatori

Citește mâine, 17 decembrie, Rugăciunea la Sfântul Prooroc Daniel pentru izbăvirea de boală și iertarea de păcate

PUBLICITATE

Rugăciunea la Sfântul Prooroc Daniel – Maine, 17 decembrie, Biserica Ortodoxă cinstește pe Proorocul Daniel, recunoscut pentru vindecările miraculoase pe care le făcea. în această zi sfântă, totți credincioșii pot citi o rugăciune specială, foarte puternică ce îi poate ajuta când dau de necaz.

Rugăciunea la Sfântul Prooroc Daniel – Rugăciunea se citește pentru vindecarea de boală și iertare de păcate!

“O, Doamne, Dumnezeule cel mare si minunat, Care pazesti legamantul si indrumarea pentru cei ce Te iubesc pe Tine si iau aminte la poruncile Tale!

Pacatuit-am, faradelege am facut, ca si cei nelegiuiti ne-am purtat, rasculatu-ne-am si ne-am departat de la poruncile si de la legile Tale.

Si nu am ascultat de slujitorii Tai prooroci, care ne-au grait in numele Tau: catre regii nostri, catre mai-marii nostri, parintilor nostri si la tot poporul tarii.

Precum este scris in legea lui Moise, toata aceasta nenorocire s-a napustit asupra noastra. N-am imbunat fata Domnului Dumnezeului nostru, intorcandu-ne de la nelegiuirile noastre si luand aminte la adevarul Sau.

Gandit-a indelung Domnul asupra nenorocirii pe care a abatut-o peste noi, ca drept este Domnul Dumnezeul nostru in toate faptele pe care le-a facut, dar noi n-am ascultat de glasul Lui.

O, Doamne! Intoarca-se, dupa milostivirile Tale, toata mania si toata vapaia urgiei Tale de la cetatea Ierusalimului. Intoarca-se de la muntele cel sfant al Tau! Ca, pentru pacatele noastre si pentru faradelegile parintilor nostri, Ierusalimul si poporul Tau au ajuns de ocara pentru toti vecinii nostri.

O, Doamne, asculta! O, Doamne, iarta! O, Doamne, ia aminte si lucreaza! Nu intarzia pentru numele Tau, Dumnezeul meu. Numele Tau il poarta cetatea si poporul Tau!

Amin!”

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close