PUBLICITATE
Rugaciuni

Rugăciune 20 Mai – Rostește azi Rugăciunea scurtă a Sfântului Taleleu Protectorul pentru iertare păcate și protejarea de boală

PUBLICITATE

Rugăciune 20 Mai – Azi, Biserica Ortodoxă îl cinstește pe Sfântul Taleleu Protectorul familiei. Este o zi impoartantă pentru credincioși în care se citește o rugăciune la fel de importantă.

Rugăciunea pe care trebuie să o rostești azi, este de mare ajutor pentru iertare păcate și protejarea de boală.

Rugăciune 20 Mai – Iată mai jos și textul rugăciunii!

”Mucenicul Tău, Doamne, Talaleu, întru nevoinţa sa, cununa nestricăciunii a dobândit de la Tine, Dumnezeul nostru; că având puterea Ta, pe chinuitori a învins; zdrobit-a şi ale demonilor neputincioase îndrăzniri. Pentru rugăciunile lui, mântuieşte sufletele noastre, iartă-ne păcatele și protejează-ne de boală, Hristoase Dumnezeule.

Cel ce te luminezi pururea cu razele cele prealuminoase, ale Duhului celui a toate făcător, luminează pe cei ce săvârşesc totdeauna pomenirea ta cea purtătoare de lumină, ca să te mărească, cu credinţă, mucenice Talaleu.

Întărindu-te cu dreapta credinţă şi împuternicindu-te cu harul Preaîndurătorului Dumnezeu, cu cuget viteaz ai mers către lupte Talaleu, şi ai stricat întăririle vrăjmaşului, ridicând biruinţe.

Patimile trupului nostru şi rănile cele nevindecate ale sufletului, vindecă-le, mucenice al lui Hristos, ca cel ce eşti îmbogăţit cu harul tămăduirilor; şi roagă pe Iubitorul de oameni, ca să mântuiască de veşnicele chinuri pe cei ce te cinstesc pe tine,

Amin!”

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close