PUBLICITATE
Rugaciuni

Rugăciune 21 martie. Citește azi, Rugăciunea scurtă a Sfântului Iacob Mărturisitorul pentru binele familiei și sănătate

PUBLICITATE

Rugăciune 21 martie – Azi, Biserica Ortodoxă îl cinstește pe Sfântul Ierarh Iacob Mărturisitorul, protectorul familiei în caz de boală și greutăți.

Este o zi specială, este o zi de rugăciune pentru binele familiei și sănătate, este o zi în care orice credincios își poate trimite rugăciunea către Dumnezeu pentru a-i fi ascultată.

Rugăciune 21 martie – Iată mai jos și textul rugăciunii!

” Cu Raza Dumnezeiescului Duh fiind luminat, Sfinte Iacob şi cu Dânsul Legile alcătuind, Bisericile neamurilor le-ai îndreptat, ca un Apostol al lui Hristos, de sfinţenie arătătorule, cu toate fericite.

Slavă Tatălui şi Fiului şi Sfântului Duh.

Ceata Apostolilor, preaînţelepte, arătat ai împodobit-o, ca unul ce ai fost întâi arhiereu, fiind uns cu Singură Lucrarea Cuvântului, ca un ucenic şi frate al lui Dumnezeu şi sfinţit propovăduitor de Sfintele Taine.

Şi acum şi pururea şi în vecii vecilor. Amin

Izvor de tămăduiri avându-te, ne adăpăm de la tine, ca de la Ceea ce ai născut Izvorul vieţii, de Dumnezeu Născătoare Prealăudată, tămăduirea sufletelor şi înnoirea trupurilor.

Deschide-voi gura mea şi se va umplea de Duhul şi cuvânt răspunde-voi Împără­tesei Maici; şi mă voi arăta luminat prăznuind şi voi cânta minunile ei, bucurându-mă.

Amin!”

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close