PUBLICITATE
Rugaciuni

Vă rog toți cei cu necazuri de orice fel, nu deznădăjduiți! Rugăciune pentru îndeplinirea dorințelor și scăparea de necazuri! Așa să zici în fața icoanei

PUBLICITATE

In aer, in tot locul si in tot minutul se simte prezenta Sfantului.

Am promis Sfantului Nectarie ca voi povesti de fiecare data cand voi avea ocazia binecuvantarile, minunile si grija ce mi-o poarta mie si familiei mele. Multumesc din suflet Sfinte Nectarie, scrie ganduridinierusalim.com.

Spre rusinea mea m-am intors la Dumnezeu doar dupa ce am fost diagnosticata cu o boala pe viata, si de cand am auzit de Sfantul Nectarie mi-am dorit sa ajung la Dansul in Eghina, si acum 2 saptamani Sfantul mi-a trimis si bani (am incasat o suma de bani care nu stiam si nici nu banuiam ca o sa-i primim vreodata) numai sa merg, numai sa-mi salvez sufletul. Nu pot reda in cuvinte ce simti acolo, eu deja visez sa ma intorc cat mai curand, efectiv in aer, in tot locul si in tot minutul se simte prezenta Sfantului care revarsa atata fericire , liniste , si ne binecuvanteaza cu minunile Lui,

Pentru mine si familia mea viata ni s-a schimbat radical, pe langa faptul ca in fiecare zi ni se intampla ceva minunat prin care simteam grija Sfintului Parinte, pur si simplu am uitat ca sunt bolnava, Sfantul ne-a inmuiat sufletele si sper sa ne ierte Dumnezeu pacatele, familia mea s-a intors la Dumnezeu , intre timp am primit confirmarea ca voi fi acceptata la un curs de reorientare profesionala, ceea ce asteptam de un an de zile, sansa mea sa intru in sistemul francez, nu stiu ce se intampla cu diagnosticul, de acum inainte imi voi reface analizele si voi afla dar cel mai important este ca de acum ma simt bine, ca avem cel mai minunat prieten pe viata si as vrea sa spun tuturor sa nu deznadajduiasca, sa ceara ajutorul Sfantului si-l va primi negresit.

Nu am cuvinte sa spun cat de minunat este Sfintul Nectarie, nu stiu cum sa multumesc dar va rog toti cei cu necazuri de orice fel , nu deznadajduiti, Dansul ne ajuta pe toti si mijloceste impreuna cu Maica Domnului la Fiul sau si la Tatal Dumnezeu iertarea noastra.

SANDA CORLAU (8.X.2013)

Rugaciune pentru indeplinirea dorintelor, dedicata Maicii Domnului. Se rosteste in special atunci cand dorinta se refera la un necaz pe care vrei sa-l depasesti, oricat de mic sau de mare ar fi acesta.

Poti rosti aceasta rugaciune si in situatiile in care dorintele tale nu vizeaza un necaz. Daca dorintele iti sunt spre folos, ai incredere ca Dumnezeu ti le va asculta si ti le va indeplini.

Asadar, asaza-te in fata unei icoane a Sfintei Fecioare si roaga-te astfel:

„Sfanta Maria, ma indrept plin de incredere catre Tine, cerandu-ti ajutor! Cred cu tarie ca ma vei asculta in necazul meu si ma vei sprijini cand imi este greu.

Spre a-ti arata recunostinta mea, iti fagaduiesc sa fac cunoscuta si altora aceasta rugaciune. Te rog, cu umilinta, sa imi aduci liniste in tristetea si durerile mele.

In numele negraitei rugaciuni si bucurii care ti-a cuprins inima cand ai oferit adapost Mantuitorului lumii in casa ta din Betania, te implor, roaga-te pentru mine si familia mea ca sa-l pastram pe Dumnezeu in inima astfel incat sa ne invrednicim a primi ajutor in nevoile noastre, mai ales in durerea care ma copleseste acum (aici se spune dorinta).

Te implor, Ajutatoarea celor aflati in suferinta, infrange orice greutati precum ai infrant balaurul care sade la picioarele tale.”

Dupa ce ai terminat de rostit aceasta rugaciune pentru indeplinirea dorintelor, continua cu „Tatal nostru”, apoi cu rugaciunea „Bucura-te Marie, cea plina de Har, Domnul este cu Tine! Binecuvantata esti tu intre femei si binecuvantat este rodul pantecului tau care a nascut pe Mantuitorul sufletelor noastre Iisus Hristos. Sfanta Marie, Maica de Dumnezeu, roaga-te pentru noi pacatosii acum si in ceasul m0rtii noastre. Amin.”

Rosteste aceasta rugaciune in fata unei icoane a Sfintei Fecioare, avand si o lumanare aprinsa.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close