PUBLICITATE
Rugaciuni

Citește azi, Rugăciunea de Miercuri a Mântuitorului, pentru iertarea păcatelor și vindecare

PUBLICITATE

Rugăciunea de Miercuri a Mântuitorului – Azi, când omenirea trece prin cea mai grea perioadă a ultimului secol, nouă, credincioșilor, nu ne-a mai rămas decât să ne rugăm și să sperăm că Bunul Dumnezeu își va întoarce privirea și către noi și ne va ajuta să depășim cu bine aceste timpuri grele.

O rugăciune care poate fi de mare ajutor în această perioadă este Rugăciunea de Miercuri a Mântuitorului, o rugăciune de mare ajutor pentru iertarea păcatelor și vindecare.

Rugăciunea de Miercuri a Mântuitorului – Iată mai jos și textul rugăciunii miracol!

”Dumnezeule şi Părinte al Domnului nostru Iisus Hristos, Cel care m-ai ridicat din patul meu şi m-ai îndrumat până în acest ceas al rugăciunii, dă-mi harul Tău, deschizându-mi gura.

Călăuzeşte-mă cu Duhul Tău cel Sfânt şi învaţă-mă îndreptările Tale. Câte ţi-am greşit până în acest ceas, cu cuvîntul, cu fapta sau cu gândul, cu voie ori fără de voie, slăbeşte, lasă, iartă, după mare mila Ta.

Că, dacă Te vei uita la fărădelegi, Doamne, Doamne, cine va putea suferi? Că la Tine este izbăvirea. Tu eşti Unul Sfânt, ajutător puternic şi apărător al vieţii noastre şi pe Tine Te laudă toată zidirea în veci.

Amin.”

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close