PUBLICITATE
Rugaciuni

Citește azi Rugăciunea Maicii Sfinte pentru vindecare de boală și împlinirea dorințelor imposibile

PUBLICITATE

Rugăciunea Maicii Sfinte – Omenirea trece prin clipe grele iar nouă, credincioșilor nu ne-a mai rămas decât să ne rugăm și să sperăm că vom trece cu bine iar Bunul Dumnezeu ne va ajuta. Azi, este rândul Rugăciunii Maicii Sfinte pentru vindecare și împlinire dorințe.

Rugăciunea Maicii Sfinte – Iată mai jos rugăciunea de mare ajutor care se citește în fiecare zi de marți!

„Sfântă Maria, mă îndrept plin de încredere către Tine, cerându-ți ajutor! Cred cu tărie că mă vei asculta în necazul meu și mă vei sprijini când îmi este greu.

Spre a-ți arăta recunoștința mea, îți făgăduiesc să fac cunoscută și altora această rugăciune. Te rog, cu umilință, să îmi aduci liniște în tristețea și durerile mele.

În numele negrăitei rugăciuni și bucurii care ți-a cuprins inima când ai oferit adăpost Mântuitorului lumii în casa ta din Betania, te impor, roagă-te pentru mine și familia mea ca să-l păstrăm pe Dumnezeu în inimă astfel încât să ne învrednicim a primi ajutor în nevoile noastre, mai ales în durerea care mă copleșește acum (se spune dorința).

Te impor, Ajutătoarea celor aflați în suferință, înfrânge orice greutăți precum ai înfrânt balaurul care șade la picioarele tale.

Amin.”

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close