PUBLICITATE
Rugaciuni

Rostește azi, Rugăciunea scurtă a zilei de Sâmbătă pentru împlinirea dorințelor imposibile

PUBLICITATE

Rugăciunea scurtă a zilei de Sâmbătă – Omenirea trece prin grea încercare iar singura noastră scăpare este să fim uniți și să ne rugăm la Bunul Dumnezeu să ne ajute și să ne protejeze familile de necazuri și boală.

Rugăciunea de azi, este de mare ajutor pentru împlinirea dorințelor și poate fi citită pe tot parcursul zilei.

Rugăciunea scurtă a zilei de Sâmbătă – Iată mai jos și textul rugăciunii!

”Doamne, primește ruga mea!

Doamne, primeste umila mea rugaciune ca o tamaie mirositoare, pentru rugaciunile iubitei Tale Maice, care Te-a vazut pe Cruce pironit intre doi talhari si de durerile Tale cumplite i s-a ranit inima, care impreuna cu ucenicii si cu mironositele Te-a pus in mormant, care a treia zi Te-a vazut inviat din morti si la Inaltarea Ta Te-a vazut suindu-Te de la pamant la cer, insotit de Sfintii Tai Ingeri.

Indura-Te, Doamne, si de cei vii si de cei morti, pentru rugaciunile sfintilor Tai, catre care zic si eu nevrednicul:

O, fericiti servitori ai Lui Dumnezeu, nu incetati a va ruga Lui ziua si noaptea, pentru noi, nevrednicii, care pururea gresim cu atatea nenumarate pacate! Mijlociti pentru noi darul si ajutorul lui Dumnezeu, pe care nu stim a-l cere dupa cuviinta.

Nu incetati a va ruga, pentru ca prin rugaciunile voastre, pacatosii sa castige iertare, saracii ajutor, intristatii mangaiere, bolnavii sanatate, cei slabi la minte intelepciune, cei tulburati liniste, cei asupriti ocrotire, si toti impreuna darul Lui Dumnezeu spre folosul cel sufletesc, in marirea Lui Dumnezeu Celui in Treime laudat, Caruia I se cuvine cinste si inchinare in veci.

Amin.”

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close