PUBLICITATE
Rugaciuni

Rugăciunea la Iisus Hristos vindecătoare ține bolile la distanță

PUBLICITATE

Rugăciunea la Iisus Hristos vindecătoare este grabnic ajutătoare. Ține la distanță orice boală și ajută la vindecarea unora dintre cele mai grave probleme. Citește rugăciunea la Iisus Hristos vindecătoare pentru a scăpa de boli membrii familiei, prieteni dragi sau pe oricine aflat în suferință, potrivit libertateapentrufemei.ro.

Rugăciunea la Iisus Hristos vindecătoare face minuni pentru trup și suflet. Realizezi în viață că nimic nu este mai importat decât sănătatea. Pe aceasta nu o poți cumpăra cu toți banii din lume. Tot ce trebuie să faci este să ai grijă de tine. Să nu uiți să te îngrijești, să te mai și relaxezi.

Dar să hrănești și latura spirituală din tine. Nu lăsa să treacă o zi fără să spui o rugăciune și să mulțumești Celui de Sus pentru ceea ce ai. La vreme de boli și necazuri rostește această rugăciune ajutătoare către Iisus Hristos. Ajutorul va veni negreșit.

Rugăciunea la Iisus Hristos vindecătoare alungă boala
Preaputernice şi slăvite Doamne, Iisuse Hristoase! Tu, Care ai venit în lume să tămăduieşti neputinţele oamenilor,

Care nu ai venit să chemi la pocăinţă pe cei drepţi, ci pe cei păcătoşi. Și ai primit moarte pe cruce pentru mântuirea noastră

Din adâncul inimii Te rog să primeşti smerita mea nevoinţă şi această mică rugăciune a mea pentru cel încercat de boală Mântuieşte-l, Doamne, precum ştii, ca un bun şi iubitor de oameni, şi rânduieşte Tu toate spre folosul său. Că noi neputincioşi suntem şi nu îl putem ajuta dacă nu ne vei lumina cu harul Tău. De e voia Ta, îl poţi pedepsi precum se cade pentru păcatele sale, tămăduindu-l cu ierburile amare ale durerii, ca un doctor priceput, precum vei vrea.

Doamne, Iisuse Hristoase, miluiește-ne pe noi!
Dar căzând înaintea Ta Te rog, îndură-Te de robul Tău,potoleşte-i fierbinţeala, alină-i suferinţa, ridică-l din patul durerii. Să îi fie această încercare prin care trece spre îndreptarea vieţii, spre început bun mântuirii şi spre iertarea păcatelor. Şi dacă îi e de folos să ducă mai departe crucea bolii, fie, Doamne, după voia Ta, nu după voia noastră. Dăruieşte-i lui răbdare şi linişte, alungând de la el toată frica şi toată deznădejdea, ca să nu fie îngenuncheat de durere şi să cârtească sau să cadă în patima mâniei

Ajută-l, Iubitorule de oameni, ca văzând el mila Ta să cadă la picioarele Tale cu lacrimi de pocăinţă şi de mulţumire, ca să se învrednicească să audă glasul Tău cel sfânt – Iertate îţi sunt păcatele!
Amin

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close