PUBLICITATE
Rugaciuni

Rostește Rugăciunea scurtă a Sfântului Macarie Vindecătorul pentru protecție și vindecare atunci când ești la grea încercare

PUBLICITATE

Rugăciunea scurtă a Sfântului Macarie – În momentele acestea, grele, prin care trecem cu toții, este bine să ne îndreptăm fața către Dumnezeu și să facem rugăciuni pentru a fi feriți de pericole.

Rugăciunea Sfântului Macarie este una dintre cele mai puternice, care te ajută la primejdie și boală și care îți oferă protecție Dumnezeiască.

Rugăciunea scurtă a Sfântului Macarie – Iată mai jos ce cuvinte trebuie să rostești chiar acum!

”Sculându-mă din somn, către Tine, Stăpâne, Iubitorule de oameni, scap și spre lucrurile Tale mă nevoiesc; rogu-mă Ție, ajută-mi cu milostivirea Ta în toată vremea, în tot lucrul, și mă izbăvește de toate lucrurile cele rele lumești și de sporirea drăcească, și mă mântuiește, și mă du întru Împărăția Ta cea veșnică.

Că Tu ești Făcătorul meu, și Purtătorul de grijă și Dătătorul a tot binele, și întru Tine este toată nădejdea mea.

Doamne, Care ce cu multă bunătatea Ta și cu îndurările Tale cele mari, ai dat mie, robului Tău, de am trecut vremea nopții acesteia fără ispită de toată răutatea pizmașului, Tu Însuți, Stăpâne, a toate câte sunt Făcătorule, învrednicește-mă cu adevărată lumina Ta, ca întru luminată inimă să fac voia Ta, acum și pururea și în vecii vecilor.

Amin.”

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close