PUBLICITATE
Rugaciuni

Rugăciunea pentru ziua de marți te ajută să depășești obstacole

PUBLICITATE

Rugăciunea pentru ziua de marți este grabnic ajutătoare. Dă curaj și încredere pentru a depăși orice obstacol și te ajută să treci peste necazuri, potrivit libertatepentrufemei.ro.

Rugăciunea pentru ziua de marți este dedicată acestei zile din săptămână. Și se poate rosti la orice oră, oricând.

Rugăciunea pentru ziua de marți

„Doamne, Dumnezeul meu, osândit stau înaintea feței Tale sfinte. Și-mi mărturisesc nevrednicia, neputința și sărăcia. Pentru aceasta mă rog Ție. O, izvor dulce, noianul îndurării, deschide stavilele cerului! Și plouă asupra mea bunătățile îndurării Tale. Pentru ca să pot scoate lacrimi, să plâng, să spăl și să curățesc sufletul meu de întinăciunea păcatelor, cu căință. Și ca sa-mi dai acest dar, Stăpâne, pun mijlocitor pe Înaintemergătorul Ioan. Către care zic: O, invatatorule al pocainței, mărite Prooroc! Tu esti mai mare decat toti proorocii. Precum Însuși Fiul lui Dumnezeu te-a numit in Sfanta Evanghelie. Tu ai aratat poporului pe Stapanul Hristos. Tu L-ai botezat in Iordan și ai văzut cerurile deschizându-se. Tu ai auzit glasul Părintelui ceresc și ai văzut pe Duhul Sfânt ca un porumbel pogorându-se peste El.

Doamne, miluiește-ne!

Rogu-te, ajuta-mi cu mijlocirea ta, tu care stai in cer inaintea Judecatorului vesnic. Și fa-L sa se indure de mine, caci ai multa indrazneala la iubirea Lui. Intinde mana aceea cu care L-ai botezat si strica cugetele mele cele rele. Și ma intareste sa-mi petrec viata pe calea cea buna a lui Dumnezeu. O, Proorocule, lumineaza-mi mintea cu poruncile Domnului. Ca sa le tin minte si sa le pazesc pana la sfarsitul vietii mele. Si sa stai langa mine in ora mortii mele, sa ma duci pocait inaintea Stapanului meu, Dumnezeu. Roaga-te inca si pentru toata lumea, ca Dumnezeu sa dea ajutor crestinilor, si celor vii si celor adormiti, sa-i odihneasca in necazurile cele multe, sa le dea toate cele de trebuinta si sa-i invredniceasca Imparatiei Sale. Amin.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close