PUBLICITATE
Rugaciuni

Citește în fiecare seară Rugăciunea de Mulțumire către Dumnezeu pentru iertarea păcatelor

PUBLICITATE

Rugăciunea de Mulțumire către Dumnezeu – Nu trebuie să treacă seară fără rugăciune. Este modul prin care noi, credincioșii ne arătăm apropierea față de Bunul Dumnezeu.

În cele ce urmează, poți citi Rugăciunea de Mulțumire pentru iertarea păcatelor. Se citește în fiecare seară, îți iartă păcatele și te ajută să ai un somn liniștit.

Rugăciunea de Mulțumire către Dumnezeu – Iată mai jos și textul rugăciunii!

„Doamne Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, Dumnezeu milostiv și îndurător, a cărui dragoste pentru oameni nu are margini, mă închin gloriei Tale cu teamă și cuvioșie, ca să-Ți mulțumesc pentru tot ce mi-ai dat, mie robului Tău.

Glorie Ție Doamne, Te laud și Îți cânt, Stăpâne și Binefăcătorule. Din nou îngenunchez în fața Ta, ca să Îți mulțumesc pentru mila și bunătatea Ta și mă rog ca și de acum înainte să faci minuni pentru mine, pentru ca dragostea mea pentru Tine și pentru semenii mei să crească.

Scapă-mă de toate relele și de toate nevoile. Dă-mi liniște și pace, în toate zilele mele, ca să pot mulțumi Tatălui și Fiului și Sfântului Duh, acum și în vecii vecilor.

Amin”

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close