PUBLICITATE
Rugaciuni

Rugăciune 4 Mai – Citește azi Rugăciunea scurtă a Sfintei Mucenițe Pelaghia pentru iertarea păcatelor și vindecarea de boală

PUBLICITATE

Rugăciune 4 Mai – Azi, întreaga creștinătate o cinstește pe Sfintei Mucenițe Pelaghia, cea care protejează familiile creștine. Este o zi importantă în Calendarul Ortodox, iar Rugăciunea care se citește azi, este de mare ajutor pentru iertarea păcatelor și vindecarea bolilor grele.

Rugăciune 4 Mai – Iată mai jos și textul rugăciunii!

”Sfântă Muceniță, roaga-te lui Dumnezeu pentru noi !

Moise in chip tainic a primit dumnezeiasca porunca a Legii Vechi, iar tu Sfântă Muceniță, petrecand pustniceste si vietuind in duhul de taina al cuviosilor, dumnezeiescul chip ai aflat.

Mana pogorandu-se din cer pe Israel l-a hranit, prisosindu-i, iar tu retragandu-te in singuratati te-ai nevoit neincetată rugandu-te; si, impartasindu-te tainic, vie ai ramas de-a pururea.

Slava…

Soarele pe cer oprind oarecand Iisus al lui Navi a castigat biruinta vremelnica, dar tu in post si rugaciune te-ai smerit si priveghind adeseori, Domnul Cel Preacurat, s-a salasluit intru tine.

Si acum…

Fara de samanta S-a intrupat din tine Maica Fecioara Cel fara de ani, Fiul si Cuvantul Cel din veci Nascut, care zidind din nou faptura Sa cu invierea cea sfanta a ridicat pe om la ceruri.

Amin!”

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close