PUBLICITATE
Rugaciuni

Citește azi, Rugăciunea de marți a Maicii Domnului pentru protejarea familiei de boli și necazuri

PUBLICITATE

Rugăciunea de marți a Maicii Domnului – Trăim vremuri grele, vremuri pe care mulți dintre noi nu ne gandeam că le vom trăi vreodată. În aceste vremuri de grea încercare, rugăciunile sunt cele care ne pot fi de mare ajutor.

Mai jos, poți citi rugăciunea de marți a Maicii Domnului, de mare ajutor pentru protejarea familiei de boli și necazuri. Iată și textul:

”Ceea ce eşti Bună şi cu totul Neîntinată, dă-mi mie duh zdrobit şi inimă smerită şi curăţire a minţii şi îndreptare a vieţii şi iertare greşelilor şi izvoare de lacrimi.

Pe mine însumi mă plâng mai înainte de ieşirea mea, luând în minte adâncul relelor mele, cea cu totul fără de prihană; pentru aceea te rog: cere de la Fiul tău să mă izbăvească de muncă.

Având vreme de pocăinţă, depărtează-te de la toată răutatea, suflete al meu şi strigă cu lacrimi Ziditorului tău: Dumnezeul meu, mântuieşte-mă, pentru rugăciunile Aceleia ce Te-a născut pe Tine.

Curată, spre tine îmi vărs rugăciunea mea cea din durerea inimii; miluieşte-ne pe noi păcătoşii să nu ne ruşinăm în ziua nevoilor, noi cei ce te chemăm pe tine cea Preamilostivă Născătoare de Dumnezeu.

Amin!”

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close