PUBLICITATE
Rugaciuni

Citește azi Rugăciunea scurtă a Maicii Domnului la Izvorul Tămăduirii pentru vindecare grabnică și ieratare de păcate

PUBLICITATE

Rugăciunea scurtă a Maicii Domnului Izvorul Tămăduirii trebuie spună dimineața! Aceasta vindecă trupul și sufletul de toate relele. În fiecare an, ziua de vineri din Săptămâna Luminată este închinată Maicii Domnului, cea care este izvorul tămăduitor al bolilor sufletești și trupești.

Rugăciunea scurtă a Maicii Domnului – Iată mai jos textul rugăciunii de mare ajutor care se citește azi!

”Izvorăşte-mi acum, Izvorule, Fecioară de Dumnezeu Născă­toare, dându-mi darul cuvântu­lui, ca să laud izvorul tău, care izvorăşte viaţă şi har credincioşilor; că tu ai izvorât pe Cuvântul Cel într-un ipostas.

Locaş de tămăduire mai presus de fire se arată tuturor biserica ta cea sfântă, Fecioară! Că din moarte vădită ridică lămurit pe credincioşii care aleargă la dânsa şi izvorăşte tuturor mângâierea cea din belşug.

Din ceruri reverşi nouă daruri fără împuţinare, ceea ce eşti cu adevărat una; căci pe cel orb îl faci să vadă lumina, prin tina cea nouă, strigând tu de sus către Leon, mai presus de gând.

Bucură-te, Mărie, bucură-te, ceea ce eşti lauda de obşte şi cin­stită a neamului omenesc! Că Ziditorul tuturor peste tine S-a pogorât vădit, ca o picătură, arătându-te izvor nemuritor, dumnezeiască Mireasă.

Amin!”

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close