PUBLICITATE
Rugaciuni

Rugăciune 19 februarie – Rostește azi Rugăciunea Sfântului Filimon pentru iertarea păcatelor

PUBLICITATE

Rugăciune 19 februarie – Este o zi sfântă, este ziua în care Biserica Ortodoxă îl cinstește pe Sfântul Apostol Filimon. Sfinții Părinți ne îndemnă să citim azi o rugăciune specială pentru iertarea păcatelor.

Rugăciune 19 februarie – Iată mai jos și textul rugăciunii care se citește azi și care este de mare ajutor credincioșilor!

”Apostole Sfinte Filimon, roaga pe Milostivul Dumnezeu, ca sa daruiasca iertare de greseli sufletelor noastre. Adancul Marii Rosii, cu urme neudate, pedestru trecandu-l Israel cel de demult, cu mainile lui Moise in chipul Crucii, puterea lui Amalec in pustiu a biruit.

Fulgerand cu Lumina harului, Sfantul Pavel cel Preaintelept, ca pe o raza luminoasa te-a lasat, Fericite Filimon, ca sa alungi prin Duhul intrunericul cel prea adanc al multimii idolilor.

Citește aici și ”Cum ne ajută semnul crucii

Cu Dumnezeiestile impletiri de cuvinte ale Propovaduitorului Pavel ai fost pescuit la credinta si in chip minunat din adancul rautatii pe popoare le-ai scos vii, de Dumnezeu graitorule si le-ai adus la Masa Cea Dumnezeiasca, hrana cuvantatoare.

Povăţuieşte-ne la calea pocăinţei, pe noi cei ce pururea ne abatem spre calea răutăţilor şi mâniem pe Bunul Domnul, Neispitită de nuntă, Binecuvântată Marie, Scăparea oamenilor celor fără de nădejde, Locaşul lui Dumnezeu.

Amin!”

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close