PUBLICITATE
Rugaciuni

Citește azi Rugăciunea celor 3 lumânări aprinse pentru iertarea păcatelor și vindecarea de boli grave

PUBLICITATE

Rugăciunea celor 3 lumânări aprinse este una dintre cele mai puternice rugăciuni care se face la vreme de mari încercări. În aceste vremuri grele, doar rugăciunile ne-au mai rămas și doar acestea ne pot apropia de Dumnezeu.

Rugăciunea de mai jos este de mare ajutor în iertarea păcatelor și vindecarea de boală, se citește vinerea și se spune că pentru a fi îndeplinită, ai nevoie de 3 lumânări aprinse în timpul în care o rostești.

Rugăciunea celor 3 lumânări aprinse – Iată mai jos și textul rugăciunii:

„Doamne Dumnezeul meu, precum arde lumânarea mea de repede, așa să mă ajuți și Tu, împreună cu Maica Domnului și cu toți sfinții! Fă să piară tot atât de repede toate farmecele, spurcăciunile, relele și patimile, blestemele și lucrurile diavolești, descântecele, meșteșugurile și uneltele diavolești de la locul unde stau, de la casa mea, din familia mea, de la cei bântuiti de patimi (băutură, cafea, tutun, curvie, jocuri de noroc, neascultare și nesupunere, înjurăturile de cele sfinte), din capul meu, din trupul meu, din sufletul meu.

Doamne, ajută-mă să-mi recapăt sănătatea, liniștea, sporul și prosperitatea casei, a serviciului, a locului unde lucrez, să fiu binevăzut, să am spor în casă, sănătate la animalele domestice, să fiu ferit de accidente și de rele întâmplări, eu și casa mea, familia și colaboratorii mei.

Doamne, depărtează vrăjmașii și îmblânzește-i. Dă-mi o soartă bună și fă să se dezlege cununiile și făcăturile, să fiu ferit de argintul viu și lucrurile vrăjitorești să nu aibă putere asupra mea.

Doamne, ferește casa mea de ură, invidie, de certuri, de bătăi, de boli molipsitoare, de beții, de anturaj prost. Doamne, ferește familia mea și sufletele noastre de toate încercările și răutățile și dă-ne, Doamne, sănătate, împliniri, realizări și viața fără de primejdii.

Doamne, întărește-mă și păstrează-mi credința. Ocrotește-mi părinții, frații, surorile (se rostesc numele rudelor menționate) și dezleagă blestemele viilor și mortilor căzute asupra noastră. Luminează mintea și calea copiilor noștri, dă-le spor la învățătură și reușită în viață.

Doamne, veghează și întărește pe toți cei de-un neam și de-o credință cu noi. Doamne, ai grija de toți copiii și de copiii mei. (Se spun acum toate numele celor pentru care te rogi. )

Doamne, dă-ne pâinea cea de toate zilele și liniștea ta cea sfântă! Doamne, fă să se împlinească rugăciunile noastre!

Doamne, ajută-ne!
Doamne, iartă-ne!
Doamne, miluiește-ne!
Doamne, fie-Ți milă de noi!
Doamne al puterilor, fii cu noi!

Amin!”

Read more: http://ortodoxia.rol.ro/rugaciunea-lumAnrilor-aprinse-face-minuni-pentru-cei-care-o-rostesc–969178.html#ixzz6KRKy34vh

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close