PUBLICITATE
Calendar OrtodoxRugaciuni

Rugăciune 18 ianuarie. Repetă Rugăciunea la Sf. Atanasie pentru vindecare și împlinire miracole

PUBLICITATE

Rugăciune 18 ianuarie. În data de 18 ianuarie, Biserica Ortodoxă îl cinstește pe Sfântul Atanasie și Chiril, find o zi importantă pentru credincioși. Înca din trecut Sf. Atanasie era recunoscut pentru harul său de vindecare.

Rugăciune 18 ianuarie. Iată și rugăciunea MIRACOL ce se REPETĂ pe 18 ianuarie, fix în ziua când este cinstit.

Rugăciune 18 ianuarie. Rugăciunea este de mare putere pentru vindecare fizică și a sufletului, dacă este citită cu sufletul împăcat.

”Pe ierarhii Domnului, pe tâlcuitorii dogmelor; pe păstorii alexandrinilor propovăduitori ai adevărului, perechea cea iubită de Dumnezeu; pe străluciţii luminători, risipitori ai întunericului celor nelegiuiţi:

Pe Sfântul Atanasie cel Mare, secerătorul ereticilor, împreună cu Sfântul Ierarh Chiril, cel ce a cinstit precum se cuvine pe Născătoarea de Dumnezeu, veniţi toţi iubitorii de prăznuire şi adunându-ne cu veselie şi cu cântări să-i cinstim; că ei se roagă neîncetat lui Dumnezeu pentru noi toţi.

Rugăciunea Sf Atanasie. Laudă aducând Sfântului Atanasie, ca şi cum aş lăuda fapta cea bună, lauda mea o îndrept mai ales către Dumnezeu, de la Care se dă oamenilor harul faptelor bune, cel vrednic de laudă, al cărui chip şi pecete însufleţită a fost Sfântul Ierarh Atanasie.

Rugăciunea Sf Atanasie. De Dumnezeiasca înţelepciune fiind plin, fericite şi mai mult decât soarele cu viaţa de înger strălucind, cuvioase, ai covârşit Legile laudelor noastre. Ci, primeşte, părinte, să te lăudăm după cuviinţă.

Amin!”

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close