PUBLICITATE
Rugaciuni

Citește Rugăciunea scurtă făcătoare de minuni din Sâmbăta lui Lazăr pentru vindecare și ferire de boală

PUBLICITATE

Sâmbăta lui Lazăr este sărbătorită de Biserica Ortodoxă cu o zi înainte de Florii. Sărbătoarea mai poartă numele de Învierea lui Lazăr , căci în această zi Mîntuitorul a făcut una dintre cele mai mari minuni.

Este o zi de mare însemnătate fiind una din zilele în care se citește o rugăciune de mare ajutor în caz de boală și care aduce vindecarea.

Sâmbăta lui Lazăr – Iată mai jos și textul rugăciunii făcătoare de minuni care se citește în Sâmbăta lui Lazăr!

”Doamne Iisuse Hristoase, Judecatorul meu Preadrept! Cunosc ca pacatele mele sunt fara de numar. De aceea Te rog in aceasta zi, in care ai înviat pe Lazăr, ingroapa pacatele mele si cugetele mele cele rele si viclene, ca sa piara din mintea mea si sa nu se mai lupte cu sufletul meu.

Lumineaza intunecatul iad al inimii mele, alunga intunericul pacatelor mele, si suie mintea mea la cer, ca sa ma bucur de Fata Ta.

Indura-Te, Doamne, si de cei vii si de cei raposati, pentru rugaciunile Sfintilor Tai, catre care zic si eu, nevrednicul: O, fericiti servitori ai lui Dunmezeu! Nu incetati a va ruga Lui, ziua si noaptea pentru noi, nevrednicii, care pururea gresim cu atatea nenumarate pacate!

Mijlociti pentru noi Darul si ajutorul lui Dumnezeu, pe care nu stim a-l cere dupa cuviinta.

Amin!”

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close