PUBLICITATE
Rugaciuni

Rosteste azi, 23 Noiembrie, Rugaciunea scurta la Sfantul Parinte Antonie, pentru iertarea pacatelor si implinirea dorintelor

PUBLICITATE

Azi, 23 noiembrie, Biserica Ortodoxa il cinsteste pe Sfantul Parinte Antonie de la Iezerul Valcea, inteleptul, cunoscut in trecut ca fiind vindecatorul si tamaduitorul problemelor sufletesti si nu numai.

In aceasta zi sfanta, notata in calendarul Ortodox cu Cruce Neagra, se rosteste o rugaciune de mare ajutor pentru iertarea pacatelor si implinirea dorintelor.

Iata mai jos si textul rugaciunii miracol!

“Purtătorule de dumnezeiescul dor al rugăciunii neîncetate, Sfinte Părinte Noule Antonie, povăţuitorule al călugărilor, ajutătorule al celor din nevoi şi făcătorule de minuni, locuitorul raiului celui de sus, dar nedespărţit de cei de jos, roagă pe Milostivul Dumnezeu să ne dăruiască nouă pace şi mare milă.

Îţi mulţumim, Doamne Iisuse Hristoase, că ne-ai dăruit pe părintele nostru Antonie de la Iezerul, ca să ne fie ajutător şi mijlocitor în nevoinţele noastre.

Dacă nu am avea pe sfinţii tăi rugători, ce ne-am face noi? Sfinte Părinte Antonie, toată viaţa ai închinat-o iubirii de Dumnezeu. Coboară o picătură de iubire şi pentru noi. Suntem răi şi cu păcate de moarte, dar nu deznădăjduim de mântuirea noastră, alergând şi la sprijinul tău.

Roagă-te, Sfinte Părinte Noule Antonie şi pentru noi, împreună cu Preacurata Născătoare de Dumnezeu, Mijlocitoarea lumii către Hristos.

Amin.”

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close