PUBLICITATE
Rugaciuni

Citește azi, 19 decembrie, Rugăciunea la Sfânta Aglaia pentru viață cuviincioasă și izbăvire

PUBLICITATE

Rugăciunea la Sfânta Aglaia – În această zi sfântă de 19 decembrie, Biserica Ortodoxă cinstește pe Sfânta Aglaia, cunoscută pentru harul ei de a transmite rugăciuni puternice oricărui credincios.

Rugăciunea la Sfânta Aglaia – Rugăciunea de mai jos este de mare ajutor credincioților care se roagă pentru izbăvire și viață cuviincioasă!

”Sfântă Cuvioasă Aglaia, dintru trai desfrânat și nelegiuit, întru mucenicie și cuvioșie ai urmat Mântuitorului, dintru cele rușinoase ale ale păcatelor trupești la cele slăvite și cerești te-ai ridicat.

Dintru necredință și nepăsare de cele duhovnicești la luarea crucii lui Hristos ai purces.

Dă-ne tărie, Sfântă Aglaia, ca de cele stricăcioase să ne desprindem și cu cele curate să ne împodobim, plinind cuvântul Evangheliei lui Hristos.

Minunat este Dumnezeu întru sfinții Săi și întru dragostea cu care pe orice păcătos care se pocăiește îl primește și cununa sfințeniei i-o dăruiește.

Sfântă Aglaia, această puțină rugăciune a mea întru pocăință să o primești și înaintea Tronului Preamilostivului Dumnezeu mijlocește să ne ajute viața să ne-o schimbăm, credința să o mărturisim și buna cuviință să o păzim.

Amin!”

Citește aici de ce Nimic nu este întâmplător, pentru că totul vine de la DOMNUL!

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close